В тази страница ще публикувам отзиви, изпратени ми от хора, с които сме работили. Приканвам и Вас, ако сме имали взаимодействие, да изкажете мнението си за услугите ми в коментарите – обикновените или от Фейсбук, а можете и да ми го изпратите по имейл. Едва ли има нужда да казвам, че ще запазя анонимността Ви, ако желаете. Ще бъда благодарен за обратна връзка, каквато и да е тя. Приемете тази страница като книга за гости. По този начин бъдещите ми клиенти ще имат възможността да преценят дали ще бъда правилния избор за техния проблем.

Отзиви:Отзиви от психолог

Свилен Иванов, 22г. Ямбол

Дълго време обмислях дали и при кой психолог да отида. Послушах интуицията си и избрах Павел, за което много се радвам. Той е от онези харизматични личности, които те спечелват от първия миг и всякакво притеснение или стеснение от разговора изчезват. С негова помощ успях да преодолея сериозно влияещи върху качеството на живота ми страхове и притеснения, и да прекъсна няколко порочни кръга. Успоредно с консултациите приемах и капките на д-р Бах, които също се оказаха от голяма помощ. Благодарен съм и го препоръчвам!

 

2 отговора към Отзиви

  1. Катерина каза:

    Здравей,Павел. Намирам се на труден етап в живота си и имам нужда от психологическа подкрепа. Би ли ми казал какви са ти условията? Предпочитам психотерапия по скайп. Мерси, Катерин

  2. Петя Тодорова каза:

    Прекрасен специалист, който обича своята работа и е отдаден на нея. Бързо определя проблемните точки и дава невероятни съвети.Гледа в дълбочина и цялост човешката същност, което е най-правилната посока. Прочетох книгата му „Законите на живота“, която безкрайно много ме впечатли. Пожелавам му да следва този път, който според мен е правилен и ще му носи удовлетворение, за това че помага на хората.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *