В тази страница ще публикувам отзиви, изпратени ми от хора, с които сме работили. Приканвам и Вас, ако сме имали взаимодействие, да изкажете мнението си за услугите ми в коментарите – обикновените или от Фейсбук, а можете и да ми го изпратите по имейл. Едва ли има нужда да казвам, че ще запазя анонимността Ви, ако желаете. Ще бъда благодарен за обратна връзка, каквато и да е тя. Приемете тази страница като книга за гости. По този начин бъдещите ми клиенти ще имат възможността да преценят дали ще бъда правилния избор за техния проблем.

Отзиви:Отзиви от психолог

Свилен Иванов, 22г. Ямбол

Дълго време обмислях дали и при кой психолог да отида. Послушах интуицията си и избрах Павел, за което много се радвам. Той е от онези харизматични личности, които те спечелват от първия миг и всякакво притеснение или стеснение от разговора изчезват. С негова помощ успях да преодолея сериозно влияещи върху качеството на живота ми страхове и притеснения, и да прекъсна няколко порочни кръга. Успоредно с консултациите приемах и капките на д-р Бах, които също се оказаха от голяма помощ. Благодарен съм и го препоръчвам!

 

Един отговор към Отзиви

  1. Катерина каза:

    Здравей,Павел. Намирам се на труден етап в живота си и имам нужда от психологическа подкрепа. Би ли ми казал какви са ти условията? Предпочитам психотерапия по скайп. Мерси, Катерин

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *