Имате нужда да поговорите с някого? Онлайн психолог Павел Тодоров.

Лични данни

Информация

От 25 май 2018г. влиза в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.
В качеството си на администратор на лични данни по извършване на консултантска дейност, Alegra.bg събира единствено данни на лицата дотолкова, доколкото са необходими за предоставянето на услугата и ги пази отговорно и законосъобразно.

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ
Тъй като уважаваме правото Ви на поверителност, както и да знаете кога някой обработва Ваши лични данни, с настоящата Политика на поверителност бихме искали да Ви обясним каква информация събираме на интернет страницата “www.alegra.bg” и как я използваме. Тази политика за поверителност се отнася единствено за информация, която се събира чрез нашата интернет страница.
Какви лични данни събираме и защо обработваме Ваши лични данни?
Alegra.bg обработва онези лични данни, които са необходими и свързaни с дейността на интернет страницата. Събираме минимално необходимите лични данни и само ако сме получили Вашето.
Случаите, в които събираме и обработваме Ваши лични данни, както и целите, с които го правим, са следните:
• когато ни изпратите писмо чрез формата за контакт – когато ни пишете през интернет страницата ни, е необходимо да посочите име и имейл за връзка, за да можем да се свържем с Вас. Ако ни споделите друга лична информация в текста на запитването си, ще обработим тази информация, доколкото е необходимо, за да отговорим на въпросите, които сте ни поставили.
С кого споделяме вашите лични данни?
Ние не споделяме или разпространяваме Вашите данни на трети страни.
В случай на нарушаване на правата Ви съгласно приложимото законодателство за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.

Запази консултация в някой от кабинетите ми!

Консултация на живо

Запази консултация онлайн чрез Skype или друго приложение!

Онлайн консултация